Korábbiak

Következő események

MDA - Újra Hangoló Tangó - Koncert és Milonga
kedd augusztus 16, du. 8:00 PM
Art's Harmony Studio - 1085 Budapest, Rökk Szilárd utca 11.

Paddy And The Rats - Open Air Gambarogn 2022
szombat augusztus 20, du. 7:00 PM
Piazzale Rivamonte Quartino 6573 Switzerland, Quartino

MDA - Újra Hangoló Tangó - Koncert és Milonga
kedd augusztus 23, du. 8:00 PM
Art's Harmony Studio - 1085 Budapest, Rökk Szilárd utca 11.

partnerek

Kristályhegedű

Tutijegy.hu a jegyiroda

Tangoharmony Argentin tangó zenekar

barthakat.hu

 • KITango bemutatása

   

  KITango

   

  " Hisszük, hogy minden (tánc) központi jelentősége a             kapcsolat és a kommunikáció..."

   

  Nemrégiben új  helyszínen és új csapattal nyitották meg       a Kit Klub Budapest tánctermet és közösségi teret.

   

  Honlapjuk: http://kitango.hu/

  Facebook oldaluk: https://www.facebook.com/kitangohungary/

  és https://www.facebook.com/kitklub/

   

   

  Barabás Béla és Hudry Kata 2015 óta táncolnak együtt, közös tangós munkájuk esszenciája a kapcsolat és a kommunikáció. Táncukban több technika ötvözödik: a korai tangó elemektől egészen a mai modern elemekig, melyek használatát a zene és érzelmeik vezetik, mindig improvizációban.

   

   

Esemény naptár

OSHO Nataraj Meditáció

 

Hétfő, 8. Október 2018, 19:00 - 19:40

  Találatok : 149  

OSHO meditációi

 

This simple one hour long meditation can easily take you to surprisingly deep spaces. No need for previous meditation experience. Comfortable clothing necessary. 
Ez az egyszerű, egy órás meditációs technika nagyon könnyedén visz bárkit igazán mély terekbe a szabad tánc örömén át. Korábbi meditációs tapasztalat nem szükséges!

 

A legtöbb meditációs gyakorlat hosszas mozdulatlan csendben ülést kér a résztvevőktől, de ugyanakkor a mai ember számára ez igen nehezen értelmezhető és valósítható meg, hiszen annyira sok szorongás és stressz gyülemlik fel bennünk nap mint nap. Ahhoz, hogy kapcsolatba tudjunk kerülni tudatos energiaközpontunkkal, alapvető elengednünk belső feszültségeinket. Osho tudományos alapokon több évtized alatt fejlesztette ki aktív meditációs technikáit, illetve modernizálta a már hagyományos évezredes meditációs gyakorlatokat is, hogy azok a modern ember számára egyszerű eszközökké váljanak a meditációs állapot megteremtésében. A ma már OSHO® logóval fémjelzett meditációk lehetőséget adnak tudatosan kifejezni és megélni az elfojtott érzelmeket, ezek súly alól felszabadítani magunkat rendkívül egészséges, a csend megéléséhez pedig elengedhetetlen. Lépj ki a szokásos sémáidból e modern meditációk segítségével, teremts magadnak szabadabb életet azzal, hogy önmagadhoz új módon közelítesz!

Osho, e forradalmi és ironikus indiai spirituális mester munkásságát máig senkinek sem sikerült teljességében megérteni, és megfelelően méltatni nem kevés félreértésnek hagyva teret. Technikái a kelet ősi bölcsességét a legmodernebb nyugati tudományos nézeteket egyesítik, és ezzel kiemelkedik a többi tanító közül.

Hírességek Oshóról:

- " Osho bölcsessége inspirált a "How Fragile We are" c. dalom írásakor. Könyvei adták vissza az emberiség jövőjébe vetett hitemet. Mindnyájunk kötelessége, hogy tanításait olvassuk."

 

(Sting, énekes és előadóművész)

- " Osho könyvei újabb radikális nézőpontváltást hoztak az életembe. Őszintén sajnálom, hogy nem találkoztam vele személyesen és szomorú vagyok, hogy az amerikai kormány '86-ban elmulasztott egy ily nagyszerű lehetőséget."

(Madonna, énekes és előadóművész)

- " Osho, mint megvilágosodott mester minden lehetséges módszerrel arra törekszik, hogy az emberiség segítségére lehessen a tudatosság növekedésének ezen nehéz fázisában."

(a Dalai Láma, Tibet száműzött vezetője)

További info: oshomeditacio.hu , Premdhara 06304477055

 

Helyszín:
Kit Klub Budapest, Eötvös utca 19. 
Időpont: 2018. okt.8. hétfő, 19:00-19:40

Helyszín: Kit Klub Budapest - 1067 Budapest, Eötvös utca 19.


KITango eseményei a FACEBOOKON

KIT Klub a FACEBOOKON

 

Vissza