Korábbiak

Következő események

MDA - Újra Hangoló Tangó - Koncert és Milonga
kedd augusztus 16, du. 8:00 PM
Art's Harmony Studio - 1085 Budapest, Rökk Szilárd utca 11.

Paddy And The Rats - Open Air Gambarogn 2022
szombat augusztus 20, du. 7:00 PM
Piazzale Rivamonte Quartino 6573 Switzerland, Quartino

MDA - Újra Hangoló Tangó - Koncert és Milonga
kedd augusztus 23, du. 8:00 PM
Art's Harmony Studio - 1085 Budapest, Rökk Szilárd utca 11.

partnerek

Kristályhegedű

Tutijegy.hu a jegyiroda

Tangoharmony Argentin tangó zenekar

barthakat.hu

 • KITango bemutatása

   

  KITango

   

  " Hisszük, hogy minden (tánc) központi jelentősége a             kapcsolat és a kommunikáció..."

   

  Nemrégiben új  helyszínen és új csapattal nyitották meg       a Kit Klub Budapest tánctermet és közösségi teret.

   

  Honlapjuk: http://kitango.hu/

  Facebook oldaluk: https://www.facebook.com/kitangohungary/

  és https://www.facebook.com/kitklub/

   

   

  Barabás Béla és Hudry Kata 2015 óta táncolnak együtt, közös tangós munkájuk esszenciája a kapcsolat és a kommunikáció. Táncukban több technika ötvözödik: a korai tangó elemektől egészen a mai modern elemekig, melyek használatát a zene és érzelmeik vezetik, mindig improvizációban.

   

   

Esemény naptár

OSHO Dinamikus Meditáció

 

Hétfő, 1. Október 2018, 06:45 - 08:00

  Találatok : 146  

OSHO Dinamikus Meditáció

 

Az OSHO Dinamikus meditáció egy intenzív és hatékony eszköz arra, hogy áttörd azokat a régi, bekövesedett elmebeli mintákat, amelyek béklyóik révén a múltban tartanak. A meditáció reggeli órákban javasolt, ezért is szervezzük munkaidő előttre. Segítségével meg tudsz szabadulni feszültségektől, megrekedt érzelmektől és blokkoktól. A Dinamikus meditáció elképesztő energiákat szabadít fel, nem kell aggódnod a korán kelés nehézségei miatt majd. 
Tapasztald meg a személyiséged börtönfalai mögött rejlő csendet és békét! További leírás a technikáról: http://www.oshomeditacio.hu/meditations/1/practices/1
Gyakorlati tények: öltözz kényelmesen, lazán, vastag zokni ajánlott. Tusolási lehetőség van. Gyere éhgyomorral. Érkezés: 6:45 (első alkalommal 6:35). Hozzájárulás: 2000 Forint/alkalom. További infó: 70/6222688 

Welcome!
Osho Dynamic Meditation is a fast, intense and thorough way to break old and ingrained patterns in the bodymind that keep you imprisoned in the past. Recommended to be done in the morning, it provides an outlet for tension and withheld emotions as well as being a great energy-booster!
It aims to give you an experience of psychological freedom, an experience of the silence and peace that is hidden behind the prison walls of your personality. More information: http://www.oshomeditacio.hu/meditations/1/practices/1?locale=en
Practicalities: comfy clothes, thick socks. Possibility to take shower. Empty stomach. arrive at 6:45. Participation contribution 2000 HUF/meditation.More info: 70/6222688

 

Hírességek Oshóról:

- " Osho bölcsessége inspirált a "How Fragile We are" c. dalom írásakor. Könyvei adták vissza az emberiség jövőjébe vetett hitemet. Mindnyájunk kötelessége, hogy tanításait olvassuk."

 

(Sting, énekes és előadóművész)

- " Osho könyvei újabb radikális nézőpontváltást hoztak az életembe. Őszintén sajnálom, hogy nem találkoztam vele személyesen és szomorú vagyok, hogy az amerikai kormány '86-ban elmulasztott egy ily nagyszerű lehetőséget."

(Madonna, énekes és előadóművész)

- " Osho, mint megvilágosodott mester minden lehetséges módszerrel arra törekszik, hogy az emberiség segítségére lehessen a tudatosság növekedésének ezen nehéz fázisában."

(a Dalai Láma, Tibet száműzött vezetője)

További info: oshomeditacio.hu , Premdhara 06304477055

 

Helyszín:
Kit Klub Budapest, Eötvös utca 19. 

Helyszín: Kit Klub Budapest - 1067 Budapest, Eötvös utca 19.


KITango eseményei a FACEBOOKON

KIT Klub a FACEBOOKON

 

Vissza