Pesti Tangó Szalon 2012.05.20.

Banner-600-200-02

2012. május 20-án 19 órakor ismét a Duna Palota ad otthont a nagy sikerű Pesti Tangó Szalonnak.

Az est házigazdája a Tango Harmony Zenekar, Bartha Katalin hegedűművész vezetésével.

Sztárvendégek: Juan Martin Carrara és Stefania Colina Buenos Airesből, egy fiatal ám méltán elismert tudású és rendkívül muzikális tangó táncos pár.

A Pesti Tangó Szalon mindazoknak szól, akik klasszikus környezetben, buenos airesi hangulatú elegáns teremben egy finom 3 fogásos vacsora mellett szívesen merülnek el a varázslatos élőzenében, a szenvedélyes tánc látványában, amellyel egy Buenos Airesből hozzánk látogató pár kápráztatja el őket.

Videók az előző eseményről

 Juan Martin Carrara Stefania Colina BuenosSzenvedély és harmónia a Duna Palota báltermében

Juan Martin Carrara Stefania Colina Buenos22012. május 20. vasárnap 19:00

1051 Budapest, Zrínyi utca 5.

Juan Martin Carrara és Stefania Colina

Jegyár: 5000 Ft - amely tartalmazza a 3 fogásos vacsora árát.

Juan Martin Carrara és Stefania Colina az "Intercontinental Championship of Tango" Buenos Airesben megrendezett tangó bajnokság 2009-es bajnok párja, egy olyan fiatal táncos és tanár páros a tradicionális tangó világában, akik számára legfontosabb a zeneiség, amellett, hogy nagy tudással rendelkeznek a klasszikus tánctechnikáról. Montevideóból, Uruguayból származnak (ami a tangó ugyanolyan fontos őshazája, mint Buenos Aires, hiszen a tangó születésének idején Uruguay Argentína egyik megyéje volt), Buenos Airesben élnek és dolgoznak.


A fiatal ám elismert argentin páros nem először látogat Budapestre, 2011-ben nagy sikerű fellépésekkel és tangó workshoppal hódították meg Budapestet. Most is azért érkeznek, hogy elmélyítsék a magyar tangós közösség tánctudását, együtt táncoljanak velük a milongákon (argentin tangó táncesteken), és a Pesti Tangó Szalon közönsége számára igazi buenos airesi hangulatot varázsoljanak a Duna Palota ódon falai között. A 3 fogásos latin vacsorával gazdagított esten az élőzenéről a házigazda Tango Harmony Zenekar gondoskodik.

thsor-mano 600

 

A zenekar Bartha Katalin vezetésével  1998-ban alakult.
Az együttest magával ragadta az argentin Astor Piazzolla műveiből áramló lüktetés, rögtön beleszeretett ebbe a zenébe és elkezdte a saját együttesre hangszerelt repertoár kialakítását. Azóta folyamatosan bővülő repertoárral szerepel önálló koncerteken és táncos előadásokon egyaránt. Nem csak Piazzolla zenéit, de a tradicionális tangó tánczenéket is játssza: tangókat, milongákat és valsokat, valamint Lázár György saját szerzeményeit is.

 

tangoharmony02-02 300

 

Tagok:


Bartha Katalin - hegedű, művészeti vezető
Lázár György - zongora
Babicsek Bernát - harmonika
Nagy Ottó - gondonka
Piukovics Gábor - nagybőgő

 

 

etterem

 

Jegyvásárlás az ismert jegyirodákban és a helyszínen

Kedvezményes jegyek a Tutijegy jegyirodában: www.tutijegy.hu , info@tutijegy.hu   Tel: 06-20-3186389

 

 

PestiTangoSzalon 120520 600

 

 


Minden jog fenntartva © by Art’s Harmony