Korábbiak

Következő események

Art's Harmony Matiné - „Szívbajok ellen kisasszony szedjen tangót”
kedd máj. 24, du. 5:00 PM
Art's Harmony Studio - 1085 Budapest, Rökk Szilárd utca 11.

Argentin tangó tanfolyamok Glotz Máriával
kedd máj. 24, du. 6:00 PM
Art's Harmony Studio - 1085 Budapest, Rökk Szilárd utca 11.

MDA - Tango Harmony special Concert
kedd máj. 24, du. 8:00 PM
Art's Harmony Studio - 1085 Budapest, Rökk Szilárd utca 11.

partnerek

Kristályhegedű

Tutijegy.hu a jegyiroda

Tangoharmony Argentin tangó zenekar

barthakat.hu

Esemény naptár

Luca-Lilith mágia, avagy a női lét titkos praktikái

 

Szombat, 8. December 2018, 10:00 - 17:00

  Találatok : 241  

 Asztrozófia - hétköznapok csillagtükörben

 

Immáron hagyománnyá érett, hogy a Luca-nap szoros közelségében egy egész napot szentelünk a szabad nőiség ünneplésének. Ezúttal – kísérleti és igényfelmérési jelleggel – a kapu nyitva áll az érdeklődő urak előtt is, akik szeretnék elmélyíteni a kapcsolatot saját női részükkel, és jobban megismerni a szabad nő princípiumát.
 
Szívbéli örömmel látom, hogy évről évre többen vagyunk ebben a közösségben, és amellett, hogy mindig bejönnek új és új témák, fontosnak érzem időről időre átvenni, megerősíteni az alapokat, hogy az újonnan érkezettek lágyan és könnyen felvehessék a fordulatszámot, a „köménymag” pedig ismételhessen, kérdezhessen, személyesen találkozhasson, ha szeretne.
Az idei év utolsó tematikus alkalma arról szól, hogyan simulhat bele könnyen és örömteli módon egy boszorkánylelkű ember a hétköznapok pezsgésébe, honnan jön a feminin őserő (és hogyan lehet felszabadítani ezt az energiaáramot), beszélünk az anyagban megélt boldog bőségről a Luca-mágia ősi bölcsességének felhasználásával, de szó kerül a teremtőerő (ideértve a szexualitást is) blokkjainak könnyed és hatékony oldásáról is.
 
Beszélek az önmagunkkal ápolt szeretetteljes kapcsolat lényegességéről, melynek kritikus része a bennünk élő férfi és a bennünk élő nő harmóniája, és a napot záró vizualizációs gyakorlat is ezt a harmóniát célozza.
Ezeken kívül a kérdésekre is hagyok időt, amikor behozhattok mindent és bármit, tabuk nélkül, ami érdekel benneteket. Természetesen hozok példákat és gyakorlatokat a saját életem tapasztalataiból, amiket a működőképesség mögé tudok tenni és mesélni.
 
Ezúttal – kísérleti és igényfelmérési jelleggel – a kapu nyitva áll az érdeklődő urak részére is, hiszen mindenkiben él női rész, mindenkiben ott rejtezik a Boszorkány.
Az évkörön ez az alkalom mindig különleges helyet foglal el a szívemben, mindig díszbe öltözött lélekkel és izgatott kíváncsisággal állok elétek, hiszen ezen a területen vagyok igazán otthon, ez a számomra legkedvesebb, legfontosabb ügycsokor.
 
Dátum:
2018. december 8., szombat, 10:00 – 17:00 (kérlek, 9:45-re legkésőbb érkezz meg, hogy legyen idő a regisztrációra, az elhelyezkedésre, hogy pontosan tudjunk kezdeni!)
Részvételi díj:
13.000,- forint (a helyeket a befizetések sorrendjében töltjük fel.)
Helyszín:
Art's Harmony Studio, 1085 Budapest, Rökk Szilárd u. 11. (közvetlen utcai bejárat a Kis Salétrom utcával szemben)
Online elérhető:
Igen, online is elérhető tematikus nap nem csak hölgyeknek!
 
Elérhető az Őszidő bérlet részeként (mely tartalmazza a Kudarcok édes gyümölcsei és a Kapcsolatok alkímiája meditációkat, valamint a Luca-Lilith mágia tematikus napot, ára 19.000,-)
 
Erre az eseményre SZÉP kártyával és Kultúra utalványokkal is megvásárolhatod jegyedet.
 
Szeretettel várunk mindenkit, aki ott érzi a helyét!

 

További információk és jelentkezés: 

www.lilithcadmon.hu/luca-lilith-magia

Helyszín: Art's Harmony Studio - 1085 Budapest, Rökk Szilárd utca 11.

 

Vissza