Esemény naptár

Kudarcok édes gyümölcsei - előadás és meditáció

 

Péntek, 23. November 2018, 18:30 - 20:15

   

 Asztrozófia - hétköznapok csillagtükörben

 

Az egyik legfőbb ok, amiért nem indulunk el álmaink útján, az a kudarctól (a hibázástól) való félelem. Mivel pedig a félelem többnyire ellenkező irányba hat ahhoz képest, amire vágyunk, ezért fontosnak érzem, hogy ezt az alkalmat a kudarctól és hibázástól való félelem cincálásának szenteljem.
 
Mi van mögötte? Mitől félünk valójában? Milyen a sikeres ember kudarca? Hogyan hibázhatsz úgy, hogy munkád gyümölcse mindenkor megédesüljön?
Családi mintáink és iskolarendszerünk egyaránt arról szólnak, hogy kerüljük el a hibákat, mert a hibákért büntetés, végső soron kiközösítés, megszégyenítés jár. A matek példánál nem az eredmény számít, hanem hogy úgy vezessem le, ahogy a tanár előzőleg mutatta. A kreatív megoldásokat inkább büntetik, mint jutalmazzák. Általános cél az uniformizálás.
A bökkenő ott van, hogy a való életben semmi nem négyzetraszterbe illeszthető. Vannak persze felismerhető mintázatok, ám a Kozmosz – normál működésben – mindig jutalmazza, mindig értékeli a kreativitást, az anyagba oltott képzelet teremtő valóságát.
Ezen az estén – ha úgy választod – biztonságban átkelhetsz a kudarcoktól való félelem szakadékai felett, és megtanulhatod, hogyan hagyd meg másoknak a szubjektív véleményüket és hogyan gondolkodj az úgynevezett „hibákról”, hogy azok édesítsék és előre-felfelé mozgassák életed szekerét.
Ahogy már megszokhattátok, először elmondom, amit gondolok, aztán a felmerülő kérdéseket átbeszéljük, végül irányított vizualizációval zárjuk az alkalmat.
 
Dátum: 
2018. november 23. 18:30-20:15 (kérlek, 18:15-re legkésőbb érkezz meg, hogy legyen idő a regisztrációra, az elhelyezkedésre, hogy pontosan tudjunk kezdeni!)
 
Részvételi díj:
4.500,- forint (a helyeket a befizetések sorrendjében töltjük fel.)
Helyszín:
Art's Harmony Studio, 1085 Budapest, Rökk Szilárd u. 11. (közvetlen utcai bejárat a Kis Salétrom utcával szemben)
Online elérhető
Online is elérhető meditáció és előadás, mely során – ha úgy választod – biztonságban átkelhetsz a kudarcoktól való félelem szakadékai felett, és megtanulhatod, hogyan hagyd meg másoknak a szubjektív véleményüket és hogyan gondolkodj az úgynevezett „hibákról”, hogy azok édesítsék és előre-felfelé mozgassák életed szekerét.
 
Elérhető az Őszidő bérlet részeként (mely tartalmazza a Kudarcok édes gyümölcsei és a Kapcsolatok alkímiája meditációkat, valamint a Luca-Lilith mágia tematikus napot, ára 19.000,-)
Erre az eseményre SZÉP kártyával és Kultúra utalványokkal is megvásárolhatod jegyedet.
Szeretettel várunk mindenkit, aki ott érzi a helyét!

 

További információk és jelentkezés: 

http://www.lilithcadmon.hu/kudarcgyumolcs

Helyszín: Art's Harmony Studio - 1085 Budapest, Rökk Szilárd utca 11.

 


Minden jog fenntartva © by Art’s Harmony