Intergalactic Milonga Summit

2012. 09. 02. vasárnap 21:00-04:00 ‐ 

Millenáris Teátrum (1024 Budapest, Kis Rókus u. 16–20.)


Zenekar: Beltango

DJ: Marcelo Rojas

Fellépők: Horacio Godoy and Magdalena Gutierrez

 

Jegyár: 25 Eur

 

"Hölgyeim és Uraim!

Az első Intergalaktikus Milonga Summit hamarosan kezdődik! Galaktikus stopposok, kirepülő versenyzők, közvetítőállomás-működtetők, űrautópálya-mérnökök legyetek üdvözölve! Itt maradunk az alacsony Föld körüli pályán szép kilátással a jobbára ártalmatlan Föld bolygóra. Van egy hatalmas parkolónk jetpack-ek, űrtokok, kisebb hajók számára és a legközelebbi csillagromboló dokk csak néhány parsec innen!

A pincér és mixer droidok a legújabb operációs rendszerekkel vannak frissítve, és a naprendszer legjobb pán-galaktikus torokfrissítő lőporait és jawa italait szolgálják fel Önöknek."

 

Ellentétben az egyes feltételezésekkel a záró milonga mindegyik Danubiando esetében már a kezdetektől fogva a fesztivál csúcspontja volt.

Tudjuk, persze, Önöknek hétfőn dolgozni kell. Bár néhányan azt mondják, hogy az többnyire segít, ha az ember azt mondja a főnökének, hogy a vámhatóság vette őrizetbe egy kis igazi magyar mákosrétes kicsempészése miatt.

Ezekből az okokból kifolyólag nagyon kevés dolog változott az elmúlt évekhez képest: a DJ-k ugyonolyan elismertek, változtalan az MC, és több táncos, talán csak annyi a különség, hogy kicsit nagyobb a tánctér...

(Nincs dress code. Trekkies, Star Wars rajongók egyesüljetek!)

 

 

Videók a Danubiando Fesztiválról

További fotók a Danubiando Fesztiválról

 


Minden jog fenntartva © by Art’s Harmony