Persian Milonga

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2012. 08. 29. szerda 21:00-04:00

Millenáris Teátrum (1024 Budapest, Kis Rókus u. 16–20.)

 

Zenekar: Orquesta Típica Budapest

Fellépők: Gaston Torelli és Moira Castellano

DJ: Konrad Krynski, Horacio Godoy

 

"As‐Salāmu `Alaykum, utazók!

Én vagyok a dzsinn a lámpásból és van egy küldetésem, amit véghez kell vinnem. Ahogy már mind tudják, Aladdin és Jázmin összeházasodtak, de még sok feladatot kell végrehajtaniuk a Szultán kívánsága szerint. Az első már teljesült, a kastély megépült és a szultán nagy tiszteletnek örvend. A második is megvan, a kincstár telve van különlegesebbnél különlegesebb ékszerekkel, arannyal, gyémánttal, és mindennel, amire egy jómódú ember vágyhat.

A harmadik és egyben utolsó kérés a legnehezebb: a kastélyt, melyet az éjjel megépítettem, be kell népesítenünk - ahogy a Szultán elrendelte - egy hatalmas táncmulatság keretében, hogy megmutassuk neki, mennyire kedvelik az emberek Aladdint. Már meghívtam a zenészeket, gondoskodtam mindenki szórakozásáról, Önöknek csak az a dolguk, hogy eljöjjenek és jól érezzék magukat, így kedvezve a Szultánnak."
 

A grand milongák sorozatban ma van az első olyan este, amikor egy zenekar szolgáltatja a zenét. A ma esti zenekar Európa-szerte jól ismert tandáiról, és tulajdonképpen szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy volt még üres hely a naptárukban a Danubiando számára.

Ha Önök Gaston és Moira táncát szeretnék látni, akkor ez mindenképpen az Önök estéje.

Az első DJ lengyel származású és milongáival szerzett hírnevet különböző fesztiválokon és maratonokon Budapesten, Szerbiában, Horvátországban, és Szlovéniában. Nem más követi őt mai este, mint a La Viruta állandó DJ-je!

 

(Nincs dress code, öltözzenek nyugodtan a rendezvény hangulatához.)

 

Jegyár: 20 Eur


Fotók az eseményről

További fotók a Danubiando Fesztiválról

Videók a Danubiando Fesztiválról

 


Minden jog fenntartva © by Art’s Harmony