Nautilus Milonga

2012. 08. 28. kedd 21:00-04:00

Millenáris Teátrum (1024 Budapest, Kis Rókus u. 16–20.)

 

Fellépők: Tihamér Bogdán - Katalin Czidor

DJ: Nagykáldi Antónia, Sebastian Arce

 

"Engedjék meg, hogy biztosítsam Önöket, nem fogják megbánni a hajóm fedélzetén töltött időt. A csodák földjén fogunk átutazni. Elméjük végig döbbent csodálkozással szemléli majd, amit lát. Mégis hosszú időbe telik míg szemük belefárad a látnivalók csodálásába. Egy másik vízalatti kirándulást is szervezek - talán az utolsót, ki tudja? - és megmutatok Önöknek mindent, amit tanultam ezeknek a tengereknek a mélyén, melyeket oly gyakran átszeltem, és Önök lesznek a diáktársaim ezen az úton.

Én leszek Önöknek Némó Kapitány, és Önök kísérőikkel pedig nem mások mint a Nautilus utasai."

 

(Nincs dress code, öltözzenek nyugodtan a környezethez illő stílusban.)

Talán azt hiszik, kedd csak a party kezdete egy 8 napból álló fesztiválon. Semmi sem történik... Mi bebizonyítjuk önnek, hogy nem így van!

Az esten két DJ is lesz. Az első egy hölgy, aki jól ismert kedvességéről és jó komozíciós érzékéről (nem meglepő, hiszen professzionális fotós is egyben). A második Dj a lemezjátszók (OK, a laptop...) mögött valószínűleg sok ember kedvence, és sőt sokan a legjobbnak tartják. Néhányunknak hős, néhányunknak pedig egyszerűen csak Seba.

 

Emellett megtekinthetik még egy magyar táncospár előadását is, akik manapság már Svédországban élnek, ami vitathatalanul egy elég hűvös hely az ő szenvedélyesen forró stílusukhoz.
 

Jegyár: 15 Eur

 

Fotók az eseményről

 

További fotók a Danubiando Fesztiválról

Videók a Danubiando Fesztiválról

 


Minden jog fenntartva © by Art’s Harmony