Milonga de la Renaisance

2012. 08. 26. vasárnap 21:00-04:00 ‐ 

Millenáris Teátrum (1024 Budapest, Kis Rókus u. 16–20.)

 

Fellépők: Cristian Duarte és Lilach Mor

DJ: Julian Ingram

 

"Figyelem, kedves vendégeink!

 

Nagy örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük Önöknek a festők legnagyobbikát, a felvilágosult filozófust, az utolérhetetlen építész-tehetséget, az örökké kíváncsi elmét, Leonardo da Vincit, aki megszervezte ezt a mai mulatságot újonnan épült palotájában. Aggodalomra semmi ok, hiszen a kilátás gyönyörű, a bor ízletes és a vendégek a nemesség kiválóságai. A nagyszerű házigazda bemutatja legújabb találmányát a “scatola musicale”-t, egy egész zenekart rejtő fekete dobozt, melyet egyetlen személy, az úgynevezett "DJ" működtet, név szerint Guiliano d'Ingramo.

 

Pár óra múlva napkelte után még egy ünnepség veszi kezdetét, ahol egy francia  hölgy, Marie‐Antonine Woutaz kezeli majd ezt a különös eszközt."

 

(Nincs dress code: Viseljenek nyugodtan korhű öltözetet! :-) )
 

A nyitó milonga a Danubiando Fesztivál legfontosabb eseménye. Az est házigazdája olyan valaki lesz, akinek zenei és szóbeli képességeit mind jól ismerjük, és remek humorérzékkel rendelkezik.

 

Abban a megtiszteltetésben részesülhetünk, hogy a mai esten Cristian Duarte és Lilach Mor táncát élvezhetjük. Talán már Ön is ismeri őket a 2010-es Tango Alchemie-ről, emellett ők Budapest legnagyobb táncstúdiójának állandó tanárai már 2 éve!

 

Jegyár: 10 Eur


Fotók és videók a Danubiando Fesztiválról


Minden jog fenntartva © by Art’s Harmony