III. OktóberPest TangoFest - Tangó Bál: Az ezer ölelés éjszakája

Tangó Bál:– ’Az ezer ölelés éjszakája

Időpont: 2013. október 5. péntek 21:00-04:00

Helyszín: Hölgyválasz Táncstúdió (1061. Bp.Paulay Ede u. 41.)

(Erre az estére elvarázsolt köntösben....)


"Van az ölelés... Az ölelés, ami túl van minden szavakba foglalható érzésen. Az ölelés, amely kimondja ezt a nem létező szót. Az ölelés, amely titokzatos úton adja tovább a szív érted-dobbanását. Az ölelés, amely nem átölel, hanem körülvesz, magába zár, elrejt, megóv. Az ölelés, ami fényes nappalod és édes álmos éjjeled. Az ölelés, ami ételed, italod, társad, életed. Az ölelés, amelynek neve van, létezik, lélegzik, él. Az ölelés, aki szeret téged, érez téged, benned van. Az ölelés, aki magát adja neked ölelésében. Létezik ilyen ölelés." (Csitári-Hock Tamás)

A tangó bál erről az ölelésről szól majd.
Szeretnénk ezt az estét igazán emlékezetessé tenni. Egy rendhagyó milonga sok meglepetéssel és különleges atmoszférával. Átvarázsoljuk a megszokott helyszínt, lesznek programok és sok-sok ölelés...

 

DJ: Tugba Tanören (Svédország/Törökország)
Származását tekintve török, jelenleg Svédországban, Malmőben él. Tango tudása komoly, DJ kvalitásait kár lenne kihagyni. Igyekszik a legmagasabb tangó élményt nyújtani a táncosoknak. Maga is tangó táncos lévén tudja hogy a jól megválasztott tandák és a zenéknek az est hangulatához való illeszkedése alapvető fontosságúak egy jó milongán. Miután a helyi tangós életet felvillanyozta, Tugba Törökországban is megmutatta kiemelkedő DJ képességeit a Milonga 333 során Istanbulban, majd a 2013-as Ankara Tango Fesztiválon. Nem csak Európában, de Dél-Amerikában is kedveltté vált inspiráló tandái által. Idén márciusban két este is DJ volt az elismert Santiago de Chile Tango Maratonon, áprilisban az ő zenéjére táncolhattak a híres Salon Canning buenos aires-i résztvevői, amikor a Parakultural Gala Milonguero-n megmutatta tudását. http://www.parakultural.com.ar/ Készüljetek!

Minden jog fenntartva © by Art’s Harmony