Korábbiak

Következő események

Zene - mese - játék
péntek január 21, du. 9:00 AM
Tesz-Vesz Óvoda - 1112 Budapest, Törcsvár utca 19-21.

Adjon Isten békét, kedvet! - Irodalmi est az Encsi Művelődési Központban
szombat január 22, du. 4:00 PM
Encsi Művelődési és Sportközpont, Könyvtár - 3860 Encs, Rákóczi út 9.

Vasárnapi Akadémia - Sorskérdések
vasárnap január 23, du. 5:00 PM
Art's Harmony Studio - 1085 Budapest, Rökk Szilárd utca 11.

partnerek

Kristályhegedű

Tutijegy.hu a jegyiroda

Tangoharmony Argentin tangó zenekar

barthakat.hu

 • Paddy And The Rats bemutatása

  Új szín kerül az Art’s Harmony palettájára: ír kocsmazene. A harmónia fontos eleme az egyensúly, amit a különböző dolgok egymást kiegészítve tudnak létrehozni. A Társaság működési irányzataihoz most egy minden eddigitől eltérő banda kapcsolódott, a Paddy And The Rats, akik a punk kocsmakultúrában alkottak nagyot. Aki mélymerülésben szippantana ebből az alvilági levegőből, nagyon fogja szeretni a bandát...

   

 • ...részletesen

  Új szín kerül az Art’s Harmony palettájára: ír kocsmazene. A harmónia fontos eleme az egyensúly, amit a különböző dolgok egymást kiegészítve tudnak létrehozni. A Társaság működési irányzataihoz most egy minden eddigitől eltérő banda kapcsolódott, a Paddy And The Rats, akik a punk kocsmakultúrában alkottak nagyot. Aki mélymerülésben szippantana ebből az alvilági levegőből, nagyon fogja szeretni a bandát. Ennek a „mocskos és kártékony zenének” az előadói már ötszáz koncerten vannak túl és fél Európát bejárták saját dalokkal és tengerészdalokkal, táncra perdítik a nézőközönséget a földi nagy kocsmában, ahol egyre nő elkötelezett rajongóik száma.
   

  Paddy And The Rats zenekar 2008-ban alapította az énekes-dalszerző Paddy, Vince-szel, és Joey-val. Ezek után csatlakozott hozzájuk Seamus, Sonny és Sam, a hegedű virtuóz, aki az élő bulikon ír sípon, banjon és skót dudán is játszik. 2012 tavaszán Sonny kiszállt a bandából és Bernie vette át a helyét. A hat "ír kalóz” saját elmondása szerint azért lett patkány, mert az olyan az állatok között, mint a punk stílus a zenében. Mocskos és kártékony. Ők pedig pontosan ilyen zenét játszanak. Legtöbbet az ír nép kocsmazenéjéből emelik a sajátjukba és kelta motívumokkal ötvözik a dögös, koszos punk-rock dalokat. De sokszor megjelenik a tengerész- és kalózvilág hangulata mind a szövegekben, mind a zenében. A hattagú zenekar első lemeze (Rats on Board) 2010-ben jelent meg és a hazai piac mellett külföldön is értékesítették, amit óriási siker övezett. Az iTunes-on 2010-ben és 2011-ben ők lettek a legtöbbször letöltött magyar zenekar!!! Emellett az egyik legnagyobb európai kelta-rock portálon (a Celtic-rock.de-n) 2. és 3. helyezést értek el a 2010-es év zenekara és lemeze szavazásán a hallgatók által. A srácok nem tétlenkedtek sokat és el is készítették második korongjukat, amit Hymns For Bastards névre kereszteltek és 2011 tavaszán került a világ online lemezboltjainak „polcaira”. Akik hallják a dalaikat, azok biztos, nem maradnak józanok, mivel a pörgős, jigg-es (ír táncfajta) ritmusok nagyon jól táncolhatók vagy sokszor inkább ugrálhatók és tökéletesek a nagy berúgásokhoz. Az angol nyelvű szövegek nagy része az italozásról és különböző kocsmai történetekről szólnak. Az elmúlt három év alatt már több mint 500 koncerten vannak túl, és egy nagyon masszív rajongói tábor alakult ki országos szinten. Az elmúlt években több magyar fesztiválon (Hegyalja, Campus, SZIN, EFOTT, Pannónia) is részt vettek és bejárták fél Európát (Németország, Franciaország, Olaszország, Ausztria, Svédország, Dánia, Szlovákia, stb.). 2011 Április 14-én telt házas lemezbemutató koncertet tartottak az A38 hajón, amit tavasszal és nyáron egy szintén teltházas, országos lemezbemutató turné is követett. A koncerteken a saját dalok mellett tengerészdalokat ( Drunken Sailor, Bully in the Alley) játszanak hegedűvel, banjo-val, harmonikával, skót dudával, furulyával és persze sok Rock’n roll-lal. Céljuk, hogy megismertessék a közönséget az élő koncerteken a tengerész dalokkal, kocsmakultúrával…

   
 • ...videó

   

Esemény naptár

Paddy And The Rats - Mittelalter Festival Altena (DE)

 

Szombat, 3. Augusztus 2019, 21:00
 Vasárnap, 4. Augusztus 2019

  Találatok : 164  

Burg Altena - Eine Stadt erlebt das Mittelalter

Das Ausflugsziel für die ganze Familie:

Taucht ein in eine andere Welt, begegnet Henker und Hökerer, Rittern und Reitern beim schönsten Mittelaltermarkt in ganz NRW: "Altena - Eine Stadt erlebt das Mittelalter"!

die Reise ins Mittelalter mit Stuntreitern und -fechtern, Schnepfler, Badehaus, Münzsägerey, Kinderschmiede, Gauklern und Spielleuten wie Paddy & the Rats, Forzarello, Max & Moritz, Skaba, La Compania, Kasper, Kulturgut, Comes Vagantes, Fabula ...und viele andere!

Samstag, 3. August 2019,
LENNEPROMENADE
21.00 - Hauptbühne
PADDY & THE RATS - Mittelalterlicher Genremix auf die ungarische Art
22.00 - Hauptbühne
PADDY & THE RATS II -  Das große Finale
Sonntag, 4. August 2019,
LENNEPROMENADE
14.30 - Hauptbühne
PADDY & THE RATS - „Pub’n’Roll“: eine Mischung aus Celtic Folk, Piratenmusik, Punk und Rock
15.30 - Hauptbühne
PADDY & THE RATS II  - Mittelalterlicher Genre-Mix der ungarischen Art

 

THE CLASH trifft auf POGUES – damit ist die Konzertparty am Samstagabend für Euch klar gemacht: Auf der Bühne rocken Paddy And The Rats.
Aus Budapest kommen diese verwegenen Haudegen und legen mit ihrem Punkfolk die Zapfanlage der Taverne möglicherweise gelegentlich außer Betrieb. Das Fässerwechseln wird sich wiederholen.

Paddy and the Rats zählen mit 600 Konzerten in sechs Jahren in ganz Europa und Russland zu den Partygaranten der Szene, wobei die Qualität ganz oben angesiedelt ist. Dies ging auch nicht spurlos an Grammy Produzent Cameron Webb (Motörhead, Megadeath, Sum 41, Weezer, ect) vorüber, der der Band den internationalen Feinschliff verpasste.

 
Freut Euch auf Kopfschmerzen am nächsten Morgen.
 Und wer nicht genug bekommt, kann sich die Paddys am Sonntagnachmittag gleich noch einmal anschauen.
 
Musician /Band
Booking: 
fabrik999@gmail.com
paddyznet@gmail.com

www.paddyandtherats.hu

Helyszín: Burg Altena - Lenneuferstraße, 58762 Altena, Nordrhein-Westfalen, Deutschland


 

Vissza