Korábbiak

Következő események

Kezdő-középhaladó óra Johannával és Péterrel
kedd október 15, du. 7:00 PM
Art's Harmony Studio - 1085 Budapest, Rökk Szilárd utca 11.

Haladó óra kedden a Milonga del Angel előtt
kedd október 15, du. 8:00 PM
Art's Harmony Studio - 1085 Budapest, Rökk Szilárd utca 11.

Élőzenés Milonga del Angel keddenként az Art's Harmony Studioban
kedd október 15, du. 9:00 PM
Art's Harmony Studio - 1085 Budapest, Rökk Szilárd utca 11.

partnerek

Kristályhegedű

Tutijegy.hu a jegyiroda

Tangoharmony Argentin tangó zenekar

barthakat.hu

Esemény naptár

Paddy And The Rats / Kiskőrös Feszt

 

Péntek, 12. Július 2019, 22:30

  Találatok : 62  

Már csak pár nap a KiskőrösFesztig és kezdődik a megye legnagyobb zenei fesztiválja!

 

A KiskőrösFeszt eredeti ötletét az adta, hogy Kiskőrös Város 2018-ban ünnepelte újratelepítésének háromszázadik évfordulóját.
Erre a neves alkalomra egy egész éves rendezvénysorozatot hirdetett meg a város önkormányzata, melynek keretében nagyszabású fesztiválok, kulturális és hagyományőrző rendezvények sokasága várta az érdeklődőket.
A sokféle tematikájú rendezvény között mindenképpen szerettünk volna egy olyan nagyobb tömeget megmozdító szabadtéri nyári rendezvényt, amely a zeneszerető, elsősorban a 18-45 éves korosztályt célozza meg. Így került megrendezésre az első KiskőrösFeszt 2018. július 20-21 között a Városi Sporttelepen.
Az ideifesztiválon is számos program közül választhattok. Többek közt fesztiválmozival is készültünk a kilátogató gyermekek és felnőttek számára is. 

Mozizás után ajánlhatunk egy szuper koncertet? 

Ha szeretitek a Paddy and the Rats zenekart, akkor semmiképp se hagyjátok ki a fesztivált, hiszen pénteken 22:30-tól, az ír punk rock kocsmazene kedvelőknek szeretnénk kedvezni.

A 2008-ban alakult banda 6 tagból áll és sikerük máig töretlen.
A hat "ír" legény saját elmondása szerint azért lett patkány, mert az olyan az állatok között, mint a punk stílus a zenében. Mocskos és kártékony. Ők pedig pontosan ilyen zenét játszanak.
Különböző nemzetek kocsmazenéit ötvözik dögös, koszos punk-rock elemekkel. Legtöbbet az ír nép kocsmazenéjéből és kelta motívumokból emelik saját zenéjükbe, de hallhatóak néhol polka, orosz és cigány elemek, ritmusok is.
A hattagú zenekar több saját szerzeményt is rögzített már, amiket közzétettek a myspace oldalukon és pár hónap alatt több mint 50.000-es meghallgatást sikerült produkálniuk.
Megjárták már Szerbiát és nyáron a nagyobb magyar fesztiválok mellett Ausztriában, Svédországban és Horvátországban is itatják majd a népeket.
Céljuk, hogy megismertessék a közönséget az élő koncerteken a különböző kocsmai zenékkel, kocsmakultúrákkal...Pontosabban, hogy kocsmát varázsoljanak az egész világból!
2019 július 13. PÉNTEK:
15:00 - Kapunyitás
15:00-01:00 - Fesztiválmozi
22:30-00:00 - Paddy and the Rats
 

Ne maradjatok le a kedvezményes árú jegyekről, bérletekről! 
Az alábbi linkre kattintva megvásárolhatjátok: www.kiskorosfeszt.hu/jegyek/

Helyszín: Városi Sporttelep - 6200 Kiskőrös, Dózsa György utca 46.


 

Vissza