Esemény naptár

Élettánc: Bemutató óra 2.

 

Péntek, 30. November 2018, 18:00 - 20:00

   

Kedves Érdeklődő!


Szeretettel meghívlak újonnan induló ÉLETTÁNC táncos foglalkozásom következő bemutató órájára. A hamarosan induló táncos önismereti órákon végigmegyünk életünk eddigi és eztán közvetkező szakaszain, ebbe kaphatsz bepillantást a bemutató órán. 
A tánc és a meditáció segítségével feltárjuk belső motivációinkat és ezáltal lehetőség nyílik az eddig rejtve maradt blokkok, félelmek és a minket tudattalanul mozgató hiedelmek napvilágra kerülésére. A tánc segít átadni magunkat az élet áramlásának, a bennünk élő ősi bölcsességnek és az önfeledt szárnyalásnak egyaránt. Az ÉLETTÁNC segítségével tanulhatunk önmagunkról, átértékelhetjük a múltunkat, jelenünket valamint kapcsolatunkat az önvalónkkal és környezetünkkel. 

Sokszor tapasztalhatjuk, hogy a múltban szerzett "sérülések", rossz tapasztalatok befolyásolják jelenünket, általában tudattalanul. Nem tudjuk, miért félünk, mitől vagyunk bizonytalanok, gátlásosak, nem merjük elengedni magunkat. Ilyenkor többnyire a tudattalanban eltárolt rossz tapasztalatok, következtetések és hiedelmek tartanak minket fogva. Az ÉLETTÁNCON ezeknek járunk utána! 
A bemutató órákon megismerkedünk a szabad tánc és végigvesszük a életünk legfontosabb korszakait a születéstől az öregkorig. A következő alkalmak során pedig életszakasz szerinti bontásban egy órán egy-egy korszakkal fogunk foglalkozni. Átvesszük a korszakok sajátosságait, pozitív és negatív hatásait, érzelmi és környezeti hatásait önmagunkra. Végigvesszük életszakaszainkat, megszületéstől egészen az idős korig és a halálig. Felfedezzük a korszakok szépségeit és nehézségeit, visszatekintve pedig ráláthatunk és átformálhatjuk az önmagunkról alkotott véleményünket. A táncban szeretettel és megbocsátással fordulhatunk önmagunk felé, lehetőséget adva ezzel a továbblépésre. 

Az órák nem zárt tanfolyam jellegűek, bármikor be lehet csatlakozni. A tánc mellett rövid meditáció is lesz, amihez polifoam korlátozott mennyiségben áll rendelkezésre ezért kérlek hozzatok magatokkal. A szabad tánc nem igényel semmilyen táncos előképzettséget, csupán nyitottságodra és a kíváncsiságodra lesz szükség. :) 
A foglalkozás ára: 3000 Ft. 
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 
Mi is a szabad tánc?
- önmagunk mélyéből fakadó intenzív mozgásforma, ami felszabadít, lágyít és oldja a korlátokat.
- a szabad táncban átadjuk az irányítást a testünknek és a lelkünknek, hagyjuk, hogy vigyen a zene és a tánc.
- ha megtanulunk szabadon táncolni, áramolni, együtt mozogni különböző helyzetekkel ahelyett, hogy a korábban rögzült mintákat erőltetnénk, nagyobb szabadság, kreativitás és életöröm költözik életünkbe.
- a szabad tánc lényege a könnyedség, önnön szabadságunk megélése és kreativitásunk felszabadítása. 

Szeretettel várok minden érdeklődőt! 
Szécsényi Dóri
Elérhetőségek: 0630 281 8515, doraszecsenyi@yahoo.com vagy FB messenger
Helyszín: KIT Klub Budapest 1067, Eötvös utca 19.

Helyszín: Kit Klub Budapest - 1067 Budapest, Eötvös utca 19.

 


Minden jog fenntartva © by Art’s Harmony