Esemény naptár

OSHO Meditációs est Sziráttal

 

Hétfő, 26. November 2018, 19:10 - 21:10

   

OSHO meditációk

 

HUN: Tölts velünk egy élményekben és mélységekben gazdag estét Meditációkkal, nevetéssel, tánccal. Fordíts végre magadra figyelmet, és add meg magadnak, amit tényleg megérdemelsz az élettől. További információ itt üzenetben, vagy 06706222688. Hozz magaddal kényelmes csereruhát. Javasolt hozzájárulás 2000 Ft.
 
ENG: Join us for a celebrative, meditative evening filled with laughter, depth, dance to dedicate attention to whom is the most precious in your life: yourself. Bring comfortable clothes with you. Suggested contribution 2000 HUF.
 
Hírességek Oshóról:
- " Osho bölcsessége inspirált a "How Fragile We are" c. dalom írásakor. Könyvei adták vissza az emberiség jövőjébe vetett hitemet. Mindnyájunk kötelessége, hogy tanításait olvassuk."
(Sting, énekes és előadóművész)
 
- " Osho könyvei újabb radikális nézőpontváltást hoztak az életembe. Őszintén sajnálom, hogy nem találkoztam vele személyesen és szomorú vagyok, hogy az amerikai kormány '86-ban elmulasztott egy ily nagyszerű lehetőséget."
(Madonna, énekes és előadóművész)
 
- " Osho, mint megvilágosodott mester minden lehetséges módszerrel arra törekszik, hogy az emberiség segítségére lehessen a tudatosság növekedésének ezen nehéz fázisában."
Helyszín:
Kit Klub Budapest, Eötvös utca 19. 

Helyszín: Kit Klub Budapest - 1067 Budapest, Eötvös utca 19.


KITango eseményei a FACEBOOKON

KIT Klub a FACEBOOKON

 


Minden jog fenntartva © by Art’s Harmony