Esemény naptár

OSHO Chakra Légzés

 

Hétfő, 22. Október 2018, 19:00 - 20:45

   

OSHO meditációk

Srcoll down for English!


www.oshomeditacio.hu
Intenzív légzéstechnika mély, tisztító és energetizáló hatással. Lehetőséget ad, hogy megérezd az egyes csakráid energiaterét, illetve, hogy kitisztítsd őkeg. Az erőteljes légzés nagyon egészséges, felébreszti a tested, hiszen végre az oxigén több helyre eljut majd benne.
Kényelmes ruházatot hozz magaddal!
This active meditation uses deep, rapid breathing and body movement to open and bring awareness, vitality and silence to each of the seven chakras and into your life.
Please dress comfortably.

 

Hírességek Oshóról:
- " Osho bölcsessége inspirált a "How Fragile We are" c. dalom írásakor. Könyvei adták vissza az emberiség jövőjébe vetett hitemet. Mindnyájunk kötelessége, hogy tanításait olvassuk."
(Sting, énekes és előadóművész)
 
- " Osho könyvei újabb radikális nézőpontváltást hoztak az életembe. Őszintén sajnálom, hogy nem találkoztam vele személyesen és szomorú vagyok, hogy az amerikai kormány '86-ban elmulasztott egy ily nagyszerű lehetőséget."
(Madonna, énekes és előadóművész)
 
- " Osho, mint megvilágosodott mester minden lehetséges módszerrel arra törekszik, hogy az emberiség segítségére lehessen a tudatosság növekedésének ezen nehéz fázisában."
(a Dalai Láma, Tibet száműzött vezetője)

További info: oshomeditacio.hu

Helyszín:

Kit Klub Budapest, Eötvös utca 19.

Helyszín: Kit Klub Budapest - 1067 Budapest, Eötvös utca 19.


KITango eseményei a FACEBOOKON

KIT Klub a FACEBOOKON

 


Minden jog fenntartva © by Art’s Harmony