Esemény naptár

Hétfői Élő zenés JógaFlow

 

Hétfő, 1. Október 2018, 18:00 - 19:30

   

Kedves Érdeklődő!

 

Ezen az élő zenés jóga órán adni szeretnénk Nektek. Teret, amelyben találkozhatsz azzal, amire a jelen pillanatban szükséged van, befelé figyelhetsz, elmélyedhetsz. Lehetőséget, hogy a mozgás, a mozdulatok révén tapasztalj, ki az az „én vagyok”, hol vannak a határaim, hogyan vagyok jelen az életemben, a pillanatban. Fenntartunk, megtartunk egy-egy ászanát, megtapasztaljuk a kitartásunk, elszántságunk, erőnk, és áramlunk tovább, a következő mozdulatba, újabb lendületet veszünk, a légzéssel és a tudatossággal.
Útmutatást kapsz, hogyan, merre mozdulj, és közben arra hívlak, hogy figyeld a tested jelzéseit. A légzés vezet, és itt csak befelé kell igazodj, befelé, önmagunkra hangolódunk.
Ebben támogat a handpan, és más varázslatos hangszerek rezgése, amely puhán átölel és tart minket. A relaxáció alatt szóló hangszerek meditatív hangján keresztül a teljes ellazulást, kikapcsolódást és feltöltődést érheted el.
Bárhol is tartasz a gyakorlásodban, szeretettel várunk egy közösségben, ahol felfedezhetjük különbözőségeinkben rejlő értékeket, a másokkal való kapcsolódást, és hogy csapatként, együtt létre tudunk hozni valamit, ami mindannyiunkat fejlődés és a gyógyulás felé visz.

Fontos infók:
Ár: 2000 Ft 
Kérjük, akinek van, hozzon magával jógamatracot, vagy polifoamot.

 

Helyszín: KIT Klub Budapest 1067, Eötvös utca 19.

Helyszín: Kit Klub Budapest - 1067 Budapest, Eötvös utca 19.


KITango eseményei a FACEBOOKON

KIT Klub a FACEBOOKON

 


Minden jog fenntartva © by Art’s Harmony