Korábbiak

Következő események

Lélek-húrok - Hangfürdő
vasárnap március 26, du. 2:00 PM
Art's Harmony Studio - 1085 Budapest, Rökk Szilárd u. 11.

Vasárnapi Akadémia - Isten a történelemben
vasárnap március 26, du. 5:00 PM
Art's Harmony Studio - 1085 Budapest, Rökk Szilárd utca 11.

Milonga del Angel - DJ ANITA - DJ dance performance
kedd március 28, du. 9:00 PM
Art's Harmony Studio - 1085 Budapest, Rökk Szilárd utca 11.

partnerek

Kristályhegedű

Tutijegy.hu a jegyiroda

Tangoharmony Argentin tangó zenekar

barthakat.hu

Art's Harmony Studio

Art's Harmony Társaság

 

Art's Harmony Studio


Különböző művészeti ágak segítségével a testi-lelki-szellemi harmónia megteremtéséért.
Koncertek, irodalmi, képzőművészeti és táncos előadások, képzések mellett teret szeretnék adni a spiritualitásnak is, meditációs, relaxációs, és egyéb gyógyító módszerek, masszázs, hang-, zene-, mozgás- és művészet terápiás foglalkozások, egyedi előadások vagy rendszeres sorozatok keretében.
 
 
 
A megvalósult álom: régen szerettem volna létrehozni egy közösségi teret, ahol helyet adhatok olyan programoknak, amik különböző művészeti ágak (külön-külön és együtt is) segítségével tudnak hozzájárulni a testi-lelki-szellemi harmónia megteremtéséhez.
 
Ennek szellemében hoztuk létre Studionkat, ahol koncertek, irodalmi, képzőművészeti és táncos előadások, képzések mellett teret adunk a spiritualitásnak is, elsősorban a művészetekkel való kapcsolat aspektusából. Pl. szívesen látunk a szellemiséghez kapcsolódó harcművészetet, vagy rekreációs technikákat, életmód, étkezés, nyersétel kurzusokat, meditációs, relaxációs, és egyéb gyógyító módszereket, masszázst, hang-, zene-, mozgás- és művészet terápiás foglalkozásokat egyedi előadások vagy rendszeres sorozatok keretében.
 
Működésünk folyamatosan válik egyre gazdagabbá, pl. a keddi Milonga del Angel a Tango Harmony koncertjeivel és tangó oktatással, bachata tanfolyamok és partyk, táncházak, a Vasárnapi Akadémia előadásai, hétvégi gyerek-, családi- és rehabilitációs programok, kiállítások, meditációk és hangfürdők mellett alkalmi művészetterápiás foglalkozások is megjelennek.
 
Ha van olyan ötleted, amit szeretnél megvalósítani és úgy érzed ez volna az alkalmas hely rá, vagy van olyan ismerősöd, akiről azt gondolod, hogy ide való, a koncepcióba illő jó ügynek keres helyet, várunk/várjuk szeretettel.
 
Vagy csak gyere, kövess minket és vegyél részt az eseményeinken.
 
Információk:
Art's Harmony Studio - 1085 Budapest,  Rökk Szilád u. 11.
 
(közvetlen utcai bejárat a Kis Salétrom utcával szemben)
Tel: +36 20 967 8011
 

Íme egy kis tájékoztató kisfilm a Studió "tüdejéről":

 

Az Art's Harmony Studio célja megnyitásától kezdve az egészséges, harmonikus életmód támogatása. Ezt nem csak a programjaink összeállításánál, de a környezet kialakításánál is figyelembe vesszük. Mind a bárpultban kínált szűrt, tisztított és energetizált ivóvízzel, mind pedig a füst és pormentes szűrt levegőbefújással a jó közérzetet és annak megőrzését kívánjuk fenntartani.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Kedves Vendégeink!

Az Art’s Harmony Studio is kinyithatja hamarosan kapuit a rendelkezéseknek és adottságainak megfelelően. Egyes események a közeljövőben, mások csak később indulhatnak, folyamatosan tájékoztatunk az aktuális protokollokról.
A Studioban egy időben tartózkodó személyek létszámát termenként 20 főben határozzuk meg! Ez a létszám lényegesen nagyobb távolságtartást is lehetővé tesz, mint a 1,5 m.
A bejáratnál kézfertőtlenítőt helyeztünk el, használata belépéskor kötelező!!! (az itt tartózkodás során több alkalommal is használható)

Kötelező továbbá a maszk használata is a Studion belül, igény esetén maszkot is tudunk biztosítani. Kesztyű használata javasolt, bár a helyiség kilincsei, és fém fogantyúi is antibakteriális fémötvözetből készültek.
A mosdókban egyszer használatos papírtörölközőket helyezünk ki a textil törülközők mellé, a felületeket minden esemény után fertőtlenítjük.
Mindemellett a Studió minőségi szintű higiéniájának fenntartását szolgálja a légcserélő berendezésünk, amely több ezer apró lyukon keresztül irányítja és osztja szét egyenletesen a befújt levegőt. A rendszer a kezdetektől úgy van beállítva, hogy a levegőt átforgassa a helyiségekben és szűrt, tisztított levegőre cserélje maradéktalanul.
Kérjük, döntésük szerint használják a lehetőségeket saját és mások érdekében.

Köszönjük az együttműködést, várjuk szeretettel!


Art's Harmony Társaság

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rendezvények a Studioban

 

Élőzenés Milonga keddenként / Live music milonga on Tuesdays:

https://www.youtube.com/watch?v=xgb2o6ury9E&t=5s  

 

Képek az Art's Harmony Studio eddigi rendezvényeiről:

 

 

 
 
 
Share