Következő események

Május 19-20. Milonga és vals hétvége Andrással és Andreával
szombat máj. 19, du. 10:30 AM
Art's Harmony Studio - 1085 Budapest, Rökk Szilárd utca 11.

Élőzenés Milonga del Angel keddenként az Art's Harmony Studioban
kedd máj. 22, du. 9:00 PM
Art's Harmony Studio - 1085 Budapest, Rökk Szilárd utca 11.

Sexteto Milonguero in Budapest
péntek máj. 25, du. 6:30 PM
Duna Palota - 1051 Budapest, Zrínyi utca 5.

partnerek

Kristályhegedű

Tutijegy.hu a jegyiroda

Tangoharmony Argentin tangó zenekar

barthakat.hu

A Társaság

Art's Harmony Társaság

Küldetés

Art's Harmony TársaságMiközben a tudományokat és a kultúrát egyre inkább az elkülönülés, az atomizálódás jellemzi, az emberi közösségben egyre nagyobb igény támad a teljesség megélésére, hiszen az egyén is a nagyobb egész része.
Ehhez a teljesség megéléséhez "Bábel építése óta"" egyetlen közös eszközünk van, a művészetek világjáró, egyetemes nyelve."
Az emberiség közös "anyanyelve" a zene, a tánc, a képzőművészet a legértékesebb emberi örökség, kultúránk át- és továbbadásának eszköze. Mégis ritkán jelennek meg együttesen.

 

Bővebben: Art's Harmony Társaság

1 %

"Harmónia a művészetben, harmónia az életben!"


Ez a tapasztalás indította el az Art's Harmony Szabad Művészeti Társaság létrehozását, amely produkcióival, az élő előadások változatos színeivel, a művészetek közötti egység kifejezésével, az emberek és nemzetek, a különféle kultúrák közötti egységet és megértést szolgálják.

 

Kérjük, hogy adója 1%-ával Ön is támogassa kultúraközvetítő munkánkat. Az adók 1%-ából befolyt összegeket arra a célra használjuk fel, hogy fejlesszük és bővítsük szolgáltatásainkat, s így minél szélesebb kör számára biztosíthassuk az igényes szórakozás lehetőségét.

Adószámunk: 18083024-2-41

 

 

Bővebben: 1 %

Társasági adó (TAO)

Tudta, hogy 10-19%-ot takaríthat meg, ha a társasági adót NEM az államnak fizeti?

A társasági adót csökkenteni lehet előadó-művészeti szervezetnek kifizetett támogatással (A Társasági adóról és osztalékadóról szóló 1996. évi LXXXI. törvény (Tao.) 22. §(1) ), amelyhez 500 millió forintos adóalapig 10%, 535 millió forint felett 19% kedvezmény is társul. A teljes társaságiadó- kötelezettség 70%-áig nyújtható ilyen támogatás. Például 15 millió forint összegű társaságiadó- kötelezettség esetén 10 millió forint támogatás is nyújtható, amellyel azonban 11 millió forinttal csökkenthető ez az adóteher. Vagyis egyszerre támogathatja a saját döntése szerint a kultúrát, és csökkentheti adóterheit 10-19%-kal

Bővebben: Társasági adó (TAO)