Következő események

Keddi praktika Josip Bartulovic-cal
kedd március 19, du. 6:00 PM
Tango Cocktail Studio - 1064 Budapest, Izabella u. 85.

Teljesen kezdő argentin tango tanfolyam keddenként
kedd március 19, du. 6:00 PM
Art's Harmony Studio - 1085 Budapest, Rökk Szilárd utca 11.

Haladó óra kedden a Milonga del Angel előtt
kedd március 19, du. 8:00 PM
Art's Harmony Studio - 1085 Budapest, Rökk Szilárd utca 11.

partnerek

Kristályhegedű

Tutijegy.hu a jegyiroda

Tangoharmony Argentin tangó zenekar

barthakat.hu

A Társaság

Art's Harmony Társaság

Küldetés

Art's Harmony TársaságMiközben a tudományokat és a kultúrát egyre inkább az elkülönülés, az atomizálódás jellemzi, az emberi közösségben egyre nagyobb igény támad a teljesség megélésére, hiszen az egyén is a nagyobb egész része.
Ehhez a teljesség megéléséhez "Bábel építése óta"" egyetlen közös eszközünk van, a művészetek világjáró, egyetemes nyelve."
Az emberiség közös "anyanyelve" a zene, a tánc, a képzőművészet a legértékesebb emberi örökség, kultúránk át- és továbbadásának eszköze. Mégis ritkán jelennek meg együttesen.

 

Bővebben: Art's Harmony Társaság

Társasági adó (TAO)

Tudta, hogy társasági adójának akár 7,5%-át is megtakaríthatja, ha minket támogat?

 

A törvény (A Társasági adóról és osztalékadóról szóló 1996. évi LXXXI. törvény (Tao.)) követelményeinek megfelelő előadó-művészeti szervezet részére felajánlott társasági adó 7,5%-át az adóhatóság adójóváírás formájában visszajuttatja a felajánló részére. A teljes társaságiadó- kötelezettség 80%-áig tehető ilyen felajánlás. Például 10 millió forint összegű társaságiadó- kötelezettség esetén 8 millió forint támogatás ajánlható fel, amely után 600 ezer Ft jóváírásban részesül a felajánló. Vagyis egyszerre támogathatja saját döntése szerint a preferált művészeti szakterületet, illetve előadóművészeti szervezetet, és csökkentheti adóterheit 7,5%-kal.

Bővebben: Társasági adó (TAO)

1 %

"Harmónia a művészetben, harmónia az életben!"


Ez a tapasztalás indította el az Art's Harmony Szabad Művészeti Társaság létrehozását, amely produkcióival, az élő előadások változatos színeivel, a művészetek közötti egység kifejezésével, az emberek és nemzetek, a különféle kultúrák közötti egységet és megértést szolgálják.

 

Kérjük, hogy adója 1%-ával Ön is támogassa kultúraközvetítő munkánkat. Az adók 1%-ából befolyt összegeket arra a célra használjuk fel, hogy fejlesszük és bővítsük szolgáltatásainkat, s így minél szélesebb kör számára biztosíthassuk az igényes szórakozás lehetőségét.

Adószámunk: 18083024-2-41

 

 

Bővebben: 1 %