Következő események

Winter Tango Budapest with Pablo Fidanza and Constanza Vecslir
kedd január 22
Budapest, several locations, Hungary

Élőzenés Milonga del Angel keddenként az Art's Harmony Studioban
kedd január 22, du. 9:00 PM
Art's Harmony Studio - 1085 Budapest, Rökk Szilárd utca 11.

Pablo Fidanza & Constanza Vecslir's workshops and privat classes
szerda január 23, du. 7:00 PM
Art's Harmony Studio - 1085 Budapest, Rökk Szilárd utca 11.

partnerek

Kristályhegedű

Tutijegy.hu a jegyiroda

Tangoharmony Argentin tangó zenekar

barthakat.hu

A Társaság

Art's Harmony Társaság

Küldetés

Art's Harmony TársaságMiközben a tudományokat és a kultúrát egyre inkább az elkülönülés, az atomizálódás jellemzi, az emberi közösségben egyre nagyobb igény támad a teljesség megélésére, hiszen az egyén is a nagyobb egész része.
Ehhez a teljesség megéléséhez "Bábel építése óta"" egyetlen közös eszközünk van, a művészetek világjáró, egyetemes nyelve."
Az emberiség közös "anyanyelve" a zene, a tánc, a képzőművészet a legértékesebb emberi örökség, kultúránk át- és továbbadásának eszköze. Mégis ritkán jelennek meg együttesen.

 

Bővebben: Art's Harmony Társaság

Társasági adó (TAO)

Tudta, hogy társasági adójának akár 7,5%-át is megtakaríthatja, ha minket támogat?

 

A törvény (A Társasági adóról és osztalékadóról szóló 1996. évi LXXXI. törvény (Tao.)) követelményeinek megfelelő előadó-művészeti szervezet részére felajánlott társasági adó 7,5%-át az adóhatóság adójóváírás formájában visszajuttatja a felajánló részére. A teljes társaságiadó- kötelezettség 80%-áig tehető ilyen felajánlás. Például 10 millió forint összegű társaságiadó- kötelezettség esetén 8 millió forint támogatás ajánlható fel, amely után 600 ezer Ft jóváírásban részesül a felajánló. Vagyis egyszerre támogathatja saját döntése szerint a preferált művészeti szakterületet, illetve előadóművészeti szervezetet, és csökkentheti adóterheit 7,5%-kal.

Bővebben: Társasági adó (TAO)

1 %

"Harmónia a művészetben, harmónia az életben!"


Ez a tapasztalás indította el az Art's Harmony Szabad Művészeti Társaság létrehozását, amely produkcióival, az élő előadások változatos színeivel, a művészetek közötti egység kifejezésével, az emberek és nemzetek, a különféle kultúrák közötti egységet és megértést szolgálják.

 

Kérjük, hogy adója 1%-ával Ön is támogassa kultúraközvetítő munkánkat. Az adók 1%-ából befolyt összegeket arra a célra használjuk fel, hogy fejlesszük és bővítsük szolgáltatásainkat, s így minél szélesebb kör számára biztosíthassuk az igényes szórakozás lehetőségét.

Adószámunk: 18083024-2-41

 

 

Bővebben: 1 %