Pesti Tangó Szalon - 2012. 11. 11.

2012. november 11-én 19 órakor ismét a Duna Palota ad otthont a nagy sikerű Pesti Tangó Szalonnak.

Az est házigazdája a Tango Harmony Zenekar, Bartha Katalin hegedűművész vezetésével.

Sztárvendégek: Alejandro Beron és Verónica Vázquez Buenos Airesből, akik fiatal koruk ellenére tapasztalt és nagyon muzikális táncosok.

Pesti Tangó Szalon mindazoknak szól, akik klasszikus környezetben, buenos airesi hangulatú elegáns teremben egy finom 3 fogásos vacsora mellett szívesen merülnek el a varázslatos élőzenében, a szenvedélyes tánc látványában, amellyel egy Buenos Airesből hozzánk látogató pár kápráztatja el őket.

Videók az előző eseményekről

Tovább a Tango Harmony Zenekar oldalára

Tovább a Pesti Tango Szalon oldalára

 

Szenvedély és harmónia a Duna Palota báltermében

2012. november 11. vasárnap 19:00

1051 Budapest, Zrínyi utca 5.

Jegyárak:

1. kategória 6000 Ft

2. kategória: 5000 Ft

3. kategória 4000 Ft

Az árak tartalmazzák a 3 fogásos vacsora árát.

Alejandro Beron és Verónica Vázquez  egy olyan fiatal táncos és tanár páros a tradicionális tangó világában, akik számára a legnagyobb inspirációt a zene adja. Klasszikus táncosi tanulmányaik után a legjobb tradicionális tangó mesterektől sajátították el a tangót. Most először látogatnak el Budapestre, hogy elmélyítsék a magyar tangós közösség tánctudását, együtt táncoljanak velük a milongákon (argentin tangó táncesteken), és a Pesti Tangó Szalon közönsége számára igazi buenos airesi hangulatot varázsoljanak a Duna Palota ódon falai között. A 3 fogásos latin vacsorával gazdagított esten élőzenéről a házigazda Tango Harmony Zenekar gondoskodik.

 

 

A zenekar Bartha Katalin vezetésével  1998-ban alakult.
Az együttest magával ragadta az argentin Astor Piazzolla műveiből áramló lüktetés, rögtön beleszeretett ebbe a zenébe és elkezdte a saját együttesre hangszerelt repertoár kialakítását. Azóta folyamatosan bővülő repertoárral szerepel önálló koncerteken és táncos előadásokon egyaránt. Nem csak Piazzolla zenéit, de a tradicionális tangó tánczenéket is játssza: tangókat, milongákat és valsokat, valamint Lázár György saját szerzeményeit is.

 

Tagok:

 

Bartha Katalin - hegedű, művészeti vezető

Lázár György - zongora

Radnai Tamás m.v. - bandoneon

Nagy Ottó - gondonka

Szőllősi András m.v. - nagybőgő

 

etterem

Jegyvásárlás az ismert jegyirodákban és a helyszínen. Kedvezményes jegyek a Tutijegy jegyirodában: www.tutijegy.huinfo@tutijegy.hu   Tel: 06-20-3186389

 

 

Az esemény megjelenései:

Tangoharmony

Artsharmony

Holmagazin

Muzsikalendárium

Port.hu

Zenei Magazin


Minden jog fenntartva © by Art’s Harmony